Тіматі хоче помститися за вбитого друга

9 листопада 2009, 16:51

Російський репер Тіматі встав у суді на захист батьків свого покійного друга Олексія Таганцева, відомого як Dj Dlee, пише "Life.ру".

Наразі в одному з московських судів розглядається справа лікаря-уролога Олексія Громова, який у липні цього року врізався на своєму джип "Mercedes ML" в авто Dj Dlee. Нагадаємо, 34-річний діджей загину на місці.

Тіматі, який дружив з Таганцевим, вирішив взяти на себе усі витрати на адвокатів. Адже, друзі та рідні Dj Dlee хочуть, щоб винуватець аварії отримав найсуворіше покарання.

За словами співробітників ДПС, які першими прибули на місце аварії, від водія "Mercedes ML" було чути запах алкоголю.

Однак у довідці судово-медичної експертизи вказано, що у крові Громова етилового спирту не виявлено.

"Є висновки співробітників ДПС, складені одразу після аварії, про те, що уся провина за те, що сталося, лежить на Громові. Там справа не в розмітці, не в ремонті дороги", - заявив Тіматі.

Тіматі хоче, щоб винний відповів за смерть його друга Dj Dlee

"Ми докладемо усіх зусиль до того, що надати до кримінальної справи нові докази, щоб Громов за усією суворістю відповів за життя нашого брата", - додав репер.

Наразі адвокат родини покійного діджея наполягає на тому, щоб до суду було викликано усіх свідкові аварії. Але за незрозумілими причинами, більшість з тих, хто раніше давав показання, зараз обмежуються лише письмовими поясненнями.

На останньому слуханні було заслухано єдиного свідка, який зізнався, що поведінка на дорозі водія "Mercedes ML" здалася йому дивною.

За словами свідка, тієї ночі дорога була порожньою. Однак "Mercedes ML" їхав зі швидкістю десь 100-120 кілометрів на годину, причому по зустрічній смузі. А за 5 хвилин свідок почув сильний удар й побачив зіткнення авто.

"Ми активно беремо участь в процесі, і спустити діло на гальма ми не дозволимо. У мене є бажання, щоб людина відповіла за свої вчинки. Цього ми будемо добиватися до останнього моменту", - пояснив Тіматі.

Фото "InDaRNB"

IDEALMEDIA