Бейонсе сексуальніша за Спірз та Агілеру

10 листопада 2009, 11:37

Щороку видання "TopSexyWomen" складає рейтинг найсексуальніших жінок року. Цього разу в окрему десятку було винесено співачок, які заслуговують на звання "найгарячішої штучки" сцени.

На першому місці рейтингу опинилася співачка Бейонсе Ноулз.

"Бейонсе - це жінка з багатьма талантами, можна навіть сказати, що вона вміє все. Вона співає, танцює, вона працює й створює одяг. У неї також чудова фігура, яка зводить з розуму чоловіків", - пояснили свій вибір найсексуальнішої співачки експерти видання.

Другу позицію замає співачка Шакіра. Адже, вона "має стегна, від яких неможливо відірвати очей упродовж усього виступу артистки".


Бйонсе очолила рейтинг найсексуальніших співачок

Слідом йде популярна поп-зірка Крістіна Агілера. Вона потрапила у ТОП-10 завдяки своєму чудовому голосу та цікавим відеокліпам.

На четвертій сходинці опинилася 37-річна Мерайя Керрі, чий останній альбом приніс їй чималі прибутки.

П'ятірку найсексуальніших співачок року замикає поп-зірка Брітні Спірз. Скандальна артистка є найпопулярнішою жінкою в інтернету - 2,6 мільйони пошукових запитів за місяць.

Також до десятки найгарячіших зірок шоу-бізнесу потрапили такі співачки, як Сіара, Джессіка Сімпсон, Мадонна, Хіларі Дафф та Крістіна Мілан.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів