Дружина Шакіла О'Ніла подала на розлучення

11 листопада 2009, 11:20

Незабаром один з найвідоміших баскетболістів світу Шакіл О'Ніл може залишитися холостяком. Виявляться дружина спортсмена Шоні подала на розлучення, повідомляє "The Associated Press".

Жінка звернулася з відповідною заявою до одного з судів Лос-Анджелесу. Шоні О'Ніл просить суддів надати їй право опіки над чотирма дітьми, які були народжені у шлюбі з баскетболістом.

Також жінка просить ухвалити рішення про роздільне проживання на час шлюборозлучного процесу. Що ж стосується матеріальних питань, то про них у заяві дружини О'Ніла не йдеться.

Шакіл та Шоні О'Ніл одружилися у 2002-му році. Окрім спільних дітей у спортсмена є ще син і донька від попередніх стосунків з жінками.


Шакіл та Шоні О'Ніл вирішили розіврати стосунки

До речі, це не вперше пара хоче офіційно розійтися. Так, ще у 2007-му році сам баскетболіст вимагав розлучення. Тоді Шакіл запевняв, що його дружина приховує майно, оформлене на її ім'я. Щоправда, зрештою закохані таки вирішили усі непорозуміння полюбовно.

Та тепер, схоже, подружжя О'Ніл таки розійдеться. Так, представники відомого гравця НБА вже оприлюднили заяву від імені Шакіла.

"Очевидно, цей важкий час для нашої родини, і ми просимо, щоб засоби масової інформації поважали наше приватне життя. Я буду продовжувати приділяти увагу нашим дітям, і я впевнений, що Шоні робитиме те ж саме", - йдеться в заяві.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів