У зірки "Всі чоловіки сво..." забрали дітей і квартиру

12 листопада 2009, 15:42

Російська актриса та телеведуча Жанна Еппле залишилась без синів та дахом над головою.

Еплле з синами тепер не має де жити
Зірку "Бальзаківського віку, або Всі чоловіки сво..." не пускає до власної квартири екс-чоловік режисер Ілля Фрез, повідомляє " Комсомольская правда ".

Нещодавно Жанна повернулася з гастролей і виявила, що колишній чоловік змінив замки у вхідних дверях. А дітей актриси відвіз до своїх родичів.

"Ми з Іллею жили у цивільному шлюбі. Коли розійшлися, усе ніби то йшло інтелігентно. Чоловік дозволив жити в його квартирі. І одного разу навіть дав гроші на хлопчиків", - згадала Еппле.

Та потім Фрез перестав зустрічатися з синами, а згодом взагалі попросив з'їхати з квартири.


"По-людські його зрозуміти можна: квартира у Москві - розкіш. Запропонував мені її знімати. Суму назвав. Ринкову таку", - додала Жанна.

"Суперечка стосовно квартири не перший рік. Фрез думає: якщо актриса, то грошей кури не клюють. Цього разу надіслав їй листа: мовляв, ви, Жанна, і діти маєте негайно звільнити житло. А про те, що це його діти, Фрез, певно, забув", - пояснює ситуацію подруга і колега Еппле телеведуча Аврора.

Щоправда, як виявляється у квартирі прописаний лише старший син екс-подружжя - Потап. Та, по закону, хлопець має право там жити разом з опікуном, яким є Жанна.

"Вона (Еппле) вже звернулася до юриста за допомогою А поки діти гостюють у родичів, шукає нове житло", - додала Аврора.

За її словами, Жанна хоче, щоб квартира була поруч зі школою молодшого сина, щоб не тягати Єфима по заторах. Сама ж Еппле наразі живе у подруг.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів