Пес відправив зірку "Залюдненого острова" до пластичного хірурга

16 листопада 2009, 16:25

Зірка серіалу "Бандитський Петербург" Олексій Серебряков став жертвою собаки. Тварина покусала актора за обличчя .

Олексію навіть довелося звернутися за допомогою до пластичного хірурга, повідомляє "Комсомольская правда".

Річ у тому, що артист та його дружина Марія, хореограф театру імені Вахтангова, часто підбирають бездомних собак. Наразі у квартирі подружжя вже живе чотири тварини.

Ось і цього разу Олексій з коханою дали притулок ще одній дворнязі. І от одного вечора Серебряков прийшов додому трошки напідпитку й почав гратися з псом.


Та собаці, певно, не сподобався запах алкоголю, і він щодуху вчепився зубами в обличчя актора.

В результаті, у 45-річного Серебрякова була розірвана губа. Тож артист був змушений лягти під ніж пластичного хірурга, щоб відновити своє обличчя.

На Серебрякова напав собака

"Ми всі спершу були шоковані! А тепер навіть ті, хто близько знав Льошу, ні за що не помітять слідів від укусу. Фактично йому врятували обличчя - травма була жахлива", - розповіла близька подруга Олексія акторка Яна Поплавська.

Наразі пса, який покусав Серебрякова, передали у надійні руки. А от акторові довелося пережити уколи від сказу. Окрім цього, Олексій тепер не зможе півроку вживати алкоголь.

Нагадаємо, Серебряков відомий за ролями у наступних фільмах: "Фанат", "Бандитський Петербург", "Антикілер 2: Антитерор", "Вантаж 2000", "Глянець", "Код Апокаліпсису", "Залюднений острів" та багато інших.

Фото "RusKino"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів