Друг сина Ющенка з кулеметом штурмуватиме українську політику

18 листопада 2009, 16:12

Внучатий племінник екс-президента Грузії, друг Андрія Ющенка Георгій Шеварднадзе зізнався, що не проти стати українським депутатом і лобіювати парочку законів.

Про це він заявив в ефірі програми "Ангели і демони".

Щоправда, на Олімп вітчизняної політики 31-річний грузинський бізнесмен не мітить. Мовляв, з нього вистачить і депутатського мандату.

"Річ у тому, що я знаю свій ліміт. Знаєте, як буває: молодий політик, його виховують, а потім він усіх посилає і далі йде (сам). У мене такого не буде, тому що я фізично не зможу стати ані президентом, ані прем'єром. Мені це не потрібно", - сказав Шеварднадзе.


"Я хочу стати депутатом, десь там попрацювати і все. Потім піти на пенсію", - додав він.

Бізнесмен пояснив, що його усі сприймають як родича грузинського екс-лідера Едуарда Шеварднадзе, а йому хочеться бути самим собою.

"Мої інтереси: по-перше, щось зробити, по-друге, щоб люди знали мене як мене і справді, може, прийняти пару нормальних законів для людей, якими я потім зможу пишатися", - сказав друг Ющенка-молодшого.

Георгій Шеварнадзе інколи приводить на тусовки сина Георгія. Бізнесмен полюбляє вдягнути своє чадо в одяг, подібний до свого

Та наразі власник мережі грузинських супермаркетів залюбки ходить на вечірки, щоб себе показати й на інших подивитися.

"Мені подобаються світські заходи. Там можна спілкуватися з людьми, друзів побачити", - пояснив Георгій. Він також додав, що знайомства на тусовках не заводить. Мовляв, усі й так там одне одного знають.

Шеварднадзе впевнений, що любов до тусовок аж ніяк не зашкодить його майбутній політичній кар'єрі.

"У багатьох політиків іміджмейкери, а я вважаю, що треба поводитися натурально. Більшість політиків не ходять, не тусуються. А чому ні? Ми ж усі люди. І це абсолютно нормальне явище піти десь погуляти", - впевнений він.

Георгій також додав, що насправді багато політиків хочуть ходити на вечірки. Але не ходять, можливо, щоб не заплямувати свій імідж.

Подейкують, що подружжя Шеварднадзе чекає на появу третьої дитини
"Я виріс у Європі й у цьому плані простий. У мене зовсім пафосу немає. Навіщо?", - похвалив себе Шеварднадзе.

Окрім любові до світських заходів у Георгія є ще одне захоплення - зброя. Бізнесмен навіть має у своєму арсеналі справжній кулемет.

"Мені з дитинства подобається зброя. Причому на полюванні я ніколи не був. Мені шкода вбивати тварин", - розповів Шеварднадзе.

"Я не п'ю, не палю, але стрес треба ж якось знімати. От на полігоні побігав, пострибав, постріляв. Я перший приз зі стрільби взяв у 1988-му році, а народився у 1978-му, тобто у 10 років", - додав він.

До речі, родич грузинського екс-президента зізнався, що зовсім не знає грузинської мови. Натомість він вільно володіє російською, англійською, французькою та італійською.

Георгій пояснює це тим, що 12 років прожив у Європі. Та й взагалі, більшість часу був закордоном: в Італії, потім в Англії, Швейцарії, Мілані й Женеві.

Та найбільше Шеварднадзе до вподоби саме Україна. Тут і "люди добріші", і кухня смачна, і архітектура чудова.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID) та "Світського життя"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів