Ніколас Кейдж шукає винних у своїх боргах

19 листопада 2009, 11:45
Голлівудський актор Ніколас Кейдж судитиметься зі своїм колишнім фінансовим менеджером Семюелем Левіном, повідомляє " The Associated Press ".

Зірка "Скарбів нації" запевняє, що саме Левін винен у його фінансових проблемах. Натомість фінансовий консультант впевнений, що вся справа у марнотратстві Кейджа.

Ще в середині жовтня 45-річний актор звинуватив Левіна в тому, що той не попереджав його про нестабільне фінансове становище, не виплачував вчасно податки та вкладав гроші у ризиковані операції. Кейдж вимагав відшкодувати йому 20 мільйонів доларів.

У свою чергу Семюель Леві подав зустрічний позов на екс-підопічного. Фінансовий менеджер запевняє, що неодноразово радив артисту знизити надмірні видатки та відмовляв купувати маєтки в Англії та Баварії.

Леві просить суд визнати, що він робив усе можливе, щоб запобігти фінансовому краху свого клієнта. Окрім цього екс-менеджер вимагає виплатити йому 129 тисяч доларів. Мовляв, саме стільки йому заборгував актор за послуги, які Леві надавав після звільнення у 2008-му році.


Кейдж вважає, що його вини у тому, що він переживає фінансові проблеми, немає

Відомо, що Кейдж вважає вимоги свого екс-фінансиста "нісенітницею". Адвокат кінозірки запевняє, що його клієнт за останні півтора роки виплатив Леві майже 1,3 мільйони доларів

Тож наразі саме суд має вирішити, хто дійсно правий у даній ситуації.

Нагадаємо, серйозні фінансові проблеми почалися у Ніколаса Кейджа у серпні цього року. Тоді вияивлося, що актор не сплатив податки за 2007-й рік у розмірі 6 мільйонів 257 тисяч доларів.

А на початку жовтня один з банків Америки подав на Кейджа до суду. Банкіри заявили, що їхній vip- клієнт прострочив декілька платежів у розмірі 2 мільйони доларів.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів