Зірка "Невловимих месників" розбився в ДТП

24 листопада 2009, 10:03

Відомий радянський актор, зірка "Невловимих месників" Віктор Косих потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, повідомляє "Інтерфакс".

Аварія сталася близько у понеділок близько 22-гої години вечора.

Віктор Косих опинився в реанімації
За даними правоохоронних органів, на одній з московських вулиць Косих не впорався з керуванням авто. Втративши контроль над машиною, актор наїхав на перепону.

Наразі 59-річний Віктор Косих перебуває в реанімації з серйозними травмами.

До речі, у 1997-му році артист вже потрапляв у ДТП. Тоді він їхав по одній з московських вулиць і раптом прямо перед його авто троє чоловіків напідпитку кинулись перебігати через дорогу, пише "Комсомольская правда".


Косих, щоб уникнути наїзду, вивернув кермо вправо і налетів на бордюр. Від сильно удару колесо вибухнуло, машину розвернуло на 180 градусів і викинуло у кафе біля дороги.

Актор і його дитина, яка також була в салоні авто, не постраждали. Але троє інших людей отримали травми. Згодом один з учасників ДТП помер у лікарні.

Віктор Косих отримав визнання після того, як зіграв роль Даньки у культовому фільмі "Невловимі месники".

Загалом же актор знявся у майже 40 картинах, серед яких - "Трактир на П'ятницькій", "Холодне літо п'ятдесят третього", "Ласкаво просимо, чи Стороннім вхід заборонений" та багато інших.

Фото з сайту Kinomania.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів