Садальський зізнався, що зловживає пігулками

2 грудня 2009, 14:01

Днями відомому радянському акторові Станіславу Садальському стало погано прямо під час вистави, пише "Комсомольская правда".

Артист не приховує, що причиною поганого самопочуття цілком можливо стали пігулки для схуднення, які він останнім часом активно ковтає.

"Гадаю, мені стало погано тому, що протягом двох днів я взагалі нічого не їв. От і втратив сили. Серце йокнуло", - пояснив Садальський.

"Адже я схуд на шість кіло за дуже короткий час. А важив 130 кілограмів. Підсів на німецькі пігулки для схуднення. Деякі п'ють їх по два - три роки", - додав він.


Ще перед початком вистави артист скаржився на біль у серці. Та вирішив не панікувати й пішов на сцену.

Та, зрештою, Садальський ледве дограв до антракту: щойно закрилися куліси, як актор зблід і впав на диван.

Станіслав Садальський скинув зайві кіло, але отрмиав проблеми з серцем?

Всю театральну перерву зірку "Місця зустрічі змінити не можна" колеги відпоювали чаєм та валеріанкою. Та щоб Садальський прийшов у норму довелося трохи продовжити антракт.

Нагадаємо, нещодавно різке схуднення стало причиною смерті російського шоумена Романа Трахтенберга.

Зважаючи на це Садальський вирішив, що варто трохи змінити своє ставлення до пігулок для схуднення.

"Думаю про це. Буду обережним. Я вдавався до різних дієт, а перед очима увесь час кружляли "мухи" від голоду. Обіцяю: буду себе берегти!", - зізнався актор.

Станіслав Садальський відломи за ролями у таких фільмах, як "місце зустрічі змінити не можна", "Вокзал на двох", "Небеса обітовані", "Бандитський Петербург" та багато інших.

Фото з сайту omsk.sobnovosti.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів