Куклачов судиться з блогерами

3 грудня 2009, 16:14

Популярний російський дресирувальник котів Юрій Куклачов подав до суду на блогерів. Останні у своїх інтернет-щоденниках писали нецензурні та образливі повідомлення про артиста, пише "Комсомольская правда".

"Вбийте його хтось. Він до речі, за чутками, кішок тих ... електричним струмом, від цього вони всі такі слухняні. Воно й зрозуміло, від електрошку вони вже недоумкуваті давно. Легко віритися вони там всі недоумки, схоже, разом з цим Куклачовим", - написав у своєму блозі Михайло Вербицький.

Ці, та ще багато інших слів блогера, дуже образили Куклачова. Тож він вирішив відстоювати свою честь у суді та за будь-яку ціну покарати образників.

"Він (Вербицький) навіть не розуміє, як струм діє на кішку - вона ж паралізується. А є люди, які прочитають і подумають - ось сволота Куклачов!, - заявив дресирувальник.


"Якщо ти так себе поводиш, то заплати за це і вибачся! А як їх ще зупинити? Тому я подаю до суду", - пояснив Куклачов.

Куклачова образили слова в інтернеті

Дізнавшись про те, що дресирувальник вирішив з ним судитися, Вербицький одразу ж написав у своєму блозі наступне:

"Якщо кожна ... на кшталт Куклачова почне подібну "санацію інтернету", з розсилкою віялом судових позовів - про жодну свободу слова в мережі говорити не доведеться".

Та Куклачов впевнений, що таких людей треба хоча б раз покарати.

"Свободу слова люди розуміють як "свободу образи". Виходить, я можу підійти, плюнути вам в обличчя, і сказати - я вільна людина! Їх треба зупиняти, у нас так не свобода друку буде, а анархія друку", - пояснив дресирувальник котів.

Наразі суд збирає комісію з біологів, зоологів, ветеринарів, які подивляться як працює Куклачов.

Фото "Новой"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів