Гітарист "The Rolling Stones" побив російську коханку

4 грудня 2009, 13:47
Гітарист популярного гурту "The Rolling Stones" Ронні Вуд був заарештований за побиття своєї 20-річної подружки Каті Іванової , повідомляє " ContactMusic ".

Інцидент стався поблизу одного з ресторанів у Лондоні. За словами очевидців, парочка була напідпитку і почала сваритися прямо в ресторані.

Та трохи згодом Ронні буквально виштовхав Катю на вулицю, де й продовжились розборки. Очевидцям нічого не залишалося, як викликати поліцію.

"Катерина виглядала дуже нещасною. На її колінах були синці, ніби її волочили по асфальту", - розповів поліції один зі свідків.

"Але вона наполягала на тому, щоб поліція залишилася осторонь цієї справи й відмовилася висувати звинувачення проти кривдника", - додав очевидець.


Щоправда, незважаючи на те, що Іванова не написала заяву на Вуда, останньому таки доведеться відповідати за скоєне.

Адже, за словами свідків інциденту, це була не просто сварка, а як мінімум серйозний напад на людину.

Очевидці стверджують, що Катя могла померти. Мовляв, у якийсь момент Ронні схопив її за шию і, здавалося, дівчина навіть почала задихатися.

Наразі гітариста "The Rolling Stones" вже звільнили під заставу. Тепер на Вуда, скоріш за все, чекатиме судове засідання.

Нагадаємо, останнім часом у стосунках 62-річного музиканта та 20-річної росіянки повсякчас виникають різного роду суперечки.

Так, у вересні цього року Катя посеред ночі влаштувала Ронні скандал. Дівчина навіть погрожувала себе вбити.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів