Армена Джигарханяна госпіталізували

8 грудня 2009, 10:26

У Москві був госпіталізований відомий актор Армен Джигарханян, повідомляють "Дни.ру".

Подейкують, що 74-річний артист опинився у лікарні через перенесений раніше інсульт. Тепер актор має пройти курс реабілітації.

Наразі Армену Борисовичу необхідно пройти повне обстеження, консультації з багатьма спеціалістами, які й визначать його подальше лікування.

В оточенні Джигарханяна підтвердили інформацію про те, що артист перебуває у лікарні.


Однак друзі кіноактора категорично спростовують, що його госпіталізовано через серйозні проблеми зі здоров'ям. Мовляв, причиною звернення до лікарів стала звичайна перевтома.

"Були великі навантаження, багато прем'єр, він просто перевтомився. Нам порадили трохи відпочити. От і все", - пояснив друг актора.

Виявляється, після перенесеного інсульту Джигарханян продовжував працювати на повну силу і навіть готувався їхати закордон.

"Армен Борисович Джигарханян почувається зараз нормально. Він перебуває на профілактичному обстеженні в одній з московських клінік, проходить плановане відновлення перед майбутніми святами Різдвом і Новим Роком і запланованою подорожжю до США", - розповіло джерело газеті "Труд".

Нагадаємо, Армен Джигарханян відомий за ролями у таких фільмах, як "Операція "Трест"", "Нові пригоди невловимих", "Здрастуйте, я ваша тітка!", "Місце зустрічі змінити не можна", "На Деребасівській хороша погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі", "Королева Марго", "Діти понеділка" та багатьох інших.

Фото "Voteactors"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів