Шевченко сам винен, що побив свій "Porsche"?

8 грудня 2009, 15:22

Друга сторона аварії, в яку нещодавно потрапив гравець "Динамо" Андрій Шевченко, запевняє, що у ДТП винен саме футболіст, пише "Чемпіон" з посиланням на "Известия в Украине".

Нагадаємо, 3-го грудня Шева пом'яв свою дорогезну тачку - "Porsche Panamera Turbo", вартістю більш ніж 200 000 доларів.

Автомобіль, яким керував футболіст, зіткнувся з джипом "Honda CRV", за кермом якого була дружина хокейного тренера Валерія Голдобіна - Софія.

За словами Шевченка та очевидців, "Honda" намагалася виконати розворот, перебуваючи не в крайньому третьому ряду, а в другому, і не помітила що наближається "Porsch", який рухався саме третім рядом.


Однак тепер сплила ще одна версія ДТП. Принаймні, Валерій запевняє, що в аварії винен сам футболіст, який на своєму автомобілі перевищив швидкість.

При цьому тренер чомусь нічого не став говорити про те, який же маневр намагалася виконати на своєму авто його дружина, яка виїхала на смугу авто Шевченка.

"Важко відповісти однозначно, хто винен у ДТП, оскільки в момент аварії мене не було в машині. Але я схильний вірити дружині. Вона каже, що не порушувала правила. Авто Андрія Шевченка їхало з перевищенням швидкості, це і стало причиною аварії", - запевнив Голдобін.

Шеву хочуть зробити крайнім?

А на слова, що є свідки аварії, які можуть підтвердити вину його дружини, тренер зауважив:

"Свідки? А що вони можуть сказати? Шевченко дуже пощастило, оскільки слідом за ним на джипі їхали його друзі. Їх і опитували працівники ДАІ. Природно, вони підтримали Андрія і в усьому звинуватили мою дружину".

До речі, поки Шева "латає" свою тачку, ще один "динамівець" Артем Мілевський засвітив свою "Maserati" в кліпі.

Днями один з російських гуртів знімав відео на нову пісню. Й за сюжетом кліпу в кадрі має бути круте авто, пише "Блік".

А оскільки продюсером колективу є співачка Настя Приходько та її коханий Нурік, який є другом Мілевського, то машину вирішили "позичили" у футболіста.

Артем сам привіз свою машину й був біля неї до кінця знімального процесу.

А після зйомок Мілевський разом з друзями засів у ресторані, де, певно, обговорювали телевізійний дебют "Maserati" футболіста.

Фото harkovskaya.ucoz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів