Заради Пугачової побудують ще один Андріївській узвіз

8 грудня 2009, 16:49

Вже 12-го грудня Київ вперше прийме легендарні "Рождественские встречи" Алли Пугачової.

Заради музичного дійства Примадонни сцену столичного Палацу спорту перетворять на легендарний Андріївський узвіз.

Згідно з концепцією, одним з героїв музичної вистави має стати Місто - в якому зустрічаються-розходяться різні герої. У кожного з них - своя історія, свій пісенний сюжет і своя таємна сповідь, якими вони й поділяться з глядачами.

"Для відродження "Рождественских встреч" Київ вибраний мною невипадково. Це нова точка відліку проекту.


І таким чином вибудовується його подальша концепція. Починаючи з Києва, програма виходить на міжнародний виток", - пояснила Пугачова.

Організатори "Рождественских встреч" обіцяють грандіозне шоу, яке за потужністю і масштабами "світлових ефектів" може перевершити навіть фінал "Євробачення-2009" у Москві.

До того ж, серед запрошених віп-гостей значиться прем'єрка Юлія Тимошенко. А от імена артистів, яких Алла Борисівна сама обирала для "Рождественских встреч", тримаються суворій таємниці .

Але подейкують, що з українських зірок на сцені можуть з'явитися Таїсія Повалій, Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Наталя Могилевська, Потап і Настя Каменських, Джамала, Тіна Кароль, Ірина Білик, Софія Ротару та багато інших.

З часів першої появи "Рождественских встреч" у 1989-му році, багато молодих зірок мріють потрапити до Пугачової. Адже не секрет, що саме шоу Примадонни свого часу стало зірковим трампліном для таких виконавців, як Валерій Меладзе, Григорій Лепс, Володимир Пресняков, Філіп Кіркоров, Лоліта, Крістіна Орбакайте, груп "Любе", "А-Студіо" та інших.

Однак деяким артистам так і не вдається потрапити на "Рождественские встречи". Цього року серед аутсайдерів опинилася й вагітна співачка Анастасія Приходько.

Так, з'явилася інформація, що Алла Борисівна відмовила Насті брати участь у концерті через вагітність. Мовляв Приходько у такому стані буде важко пересуватися по складних декораціях.

Подейкують, що насправді ж Пугачова просто не надто полюбляє Настю. Мовляв, в останньої доволі скандальні імідж, та й колись в інтерв'ю дівчина необачно порівняла себе з Примадонною.

За матеріалами прес-служби радіо "Алла", "Комсомольської правди в Україні"

Фото "LiveStory"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів