Помер гладіатор Динаміт. Оновлено

16 грудня 2009, 10:32

Вночі 16-го грудня пішов з життя російський шоумен та бодібілдер Володимир Турчинський, відомий як гладіатор Динаміт.

Про це у прямому ефірі радіостанції "Серебряный дождь" повідомив радіоведучий Володимир Соловйов, пише "Лента.ру".

За словами радіоведучого, 46-річний Турчинський помер у своєму заміському будинку.

Слідчий комітет при прокуратурі РФ назвав попередню причину смерті Володимира Турчинського. За даними відомства, російський спортсмен, актор і шоумен помер від інфаркту.


З'ясовано, що Турчинський відчув себе погано відразу після того, як прокинувся. Спортсмен втратив свідомість і впав на підлогу.

Оглянувши тіло Володимира, фахівці прийшли до висновку, що "ознак насильницької смерті немає".

Слідство з'ясувало, що близько трьох тижнів тому Турчинський звернувся у військово-морський госпіталь зі скаргами на біль в грудях.

Наразі, у Московській області проводиться дослідча перевірка за фактом смерті відомого шоумена Володимира Турчинського.

Раніше, за даними деяких російських ЗМІ, повідомлялося, що причиною смерті шоумена могли стати наслідки курс омолоджувальних процедур та очищення крові.

Володимир Турчинський народився в сім'ї військовослужбовця. Свого часу спортсмен отримав звання чемпіона СРСР з американського футболу в складі команди "Московські ведмеді".

Володимир був майстром спорту з боротьби самбо і дзюдо. У середині 90-х, беручи участь у знаменитому телешоу, прославився як Гладіатор Динаміт. Володар рейтингу № 1 у світовій класифікації учасників шоу "Бої гладіаторів".

Турчинський був теле-і радіоведучим, шоуменом, актором, співаком, письменником, бізнесменом, рекордсменом у силових видах спорту та президентом Всеросійської федерації силового екстриму.

Також він зіграв у таких фільмах, як "Небесний роман", "Стерва для чемпіона", "Найкращий фільм", "Кобра: антикілер", у серіалах "Спецназ", "Солдати", "Татусеві доньки".

Фото etvnet.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів