Зірка "Міста гріхів" померла в душі. Оновлено

21 грудня 2009, 13:33

У неділю 20-го грудня померла зірка фільму "Місто гріхів" Бріттані Мерфі, повідомляє "TMZ".

За попередніми даними, 32-річна актриса померла від серцевого нападу у будинку свого чоловіка Саймона Монджака в Лос-Анджелесі.

Тіло Мерфі було знайдено її матір'ю у ванній кімнаті близько 8 ранку за місцевим часом.

Медики, які прибули на місце виклику, намагалися реанімувати Бріттані по дорозі до лікарні. Та вже о 10:04 було офіційно зафіксовано смерть актриси.


Наразі лос-анджелеська поліція розпочала розслідування обставин смерті Мерфі.

Та вже зараз у іноземних ЗМІ з'являються повідомлення про можливі причини, що призвели до смерті актриси.

Зокрема, портал "TMZ" з посиланням на особисті джерела, пише, що зупинку серця Бріттані могли спровокувати ліки від грипу.

Так, відомо, що артистка приймала ліки від грипу, які їй прописали кілька днів тому. А за кілька годин до смерті 32-річна Мерфі скаржилася на погане самопочуття та нудоту.

У свою чергу видання "The Sun" повідомляє, що актрису могли вбили знеболюючи, якими вона захопилася після пластичної операції.

"Бріттані була на межі. У неї були проблеми з наркотиками, і ми усі її просили звернутися за допомогою до лікарів", - сказав джерело, наближене до сім'ї актриси.

Подейкують, що не так давно Мерфі зробила кілька пластичних операції. Після цього зірка кіно й "підсіла" на знеболюючі препарати.

Та, за даними джерела, під час обшуку будинку Бріттані жодних наркотичних речовин знайдено не було.

Натомість у маєтку актриси в Голлівуду було виявлено велику кількість медичних рецептів на ім'я Мерфі, її матері та чоловіка.

Наразі експерти з'ясовують, чи виписані ліки мали якесь відношення до смерті актриси.

У будь якому разі офіційна причина смерті Бріттані Мерфі буде названа лише після судово-медичної експертизи. Очікується, що розтин тіла буде проведений 21-го чи 22-го грудня.

Нагадаємо, Бріттані Мерфі розпочала свою акторську кар'єру у 1984-му році. Саме тоді на екрани вийшов перший фільм за участю актриси.

У 2002-му році Бріттані стала володаркою премії "Young Hollywood Awards".

Найбільшу популярність Мерфі принесли ролі у таких фільмах: "Перерване життя", "Місто гріхів", "Не кажи ні слова", "Восьма миля" з репером Емінемом та "Молодята" з Ештоном Катчером.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів