Червоненко заспівав та отримав велосипед і БТР

22 грудня 2009, 14:39
Заступник космічного мера та гонщик Євген Червоненко на своє 50-річчя співав пісні Пугачової. А в якості подарунків політику презентували рерто-велосипед, вірші та БТР.

Цієї неділі Червоненко відсвяткував ювілей. 50 день народження заммер гуляв у ресторані "Русь" в колі 300 гостей, пише "Сегодня".

Подейкують, що обраний політиком заклад доволі демократичний - салат в середньому коштує 30 гривень, а запечений окунь - 90 гривень.

Однак навряд чи Червоненко частував своїх гостей такими стравами. Так, політик говорить, що організацією святкового банкету займалася його донька Олександра.

Спеціально для татка Саша Червоненко розпорядилася декорувати зал під шахову дошку та підготувати програму "50 швидкісних ділянок", де кожен повинен був витупити з номером.


От якраз під час розважальної програми іменинник і продемонстрував свої співочі таланти.

Червоненко любить машини, тож і у подарунок отримує їх

"Брат і дядя станцювали "Сім сорок", а я співав пісні зі свого диску. Я записав компакт "Які наші роки", де я співаю з репертуару "Машини часу", Пугачової", - похвалився Червоненко, якого, певно надихнув співочий бос "Льоня-Космос".

Щоправда, самого Черновецького того вечора у ресторані не було - він відбувся надісланим букетом. Але за космічного мера як слід "відірвалися" його жінки - заступниця Ірена Кільчицька та дружина Аліна Айвазова.

А що стосується подарунків, то цього разу переважали здебільшого пересувні засоби.

"Мені подарували справжній БТР, на якому я буду їздити на полювання, велосипед в стилі ретро, шолом "Феррарі". Дружина присвятила мені вірші, син Альфредик подарував машинку, а мій друг Боря Моїсеєв привітав по телефону", - розповів Червоненко.

Фото "Новой"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів