Мішель Обаму і Lady GaGa обійшли по стилю

24 грудня 2009, 12:04

Модне видання "Vogue" опублікувало рейтинг найстильніших жінок 2009-го року.

Перше місце та звання "ікони стилю" дісталося 26-річній колишній моделі а нині телеведучій Алексі Чанг, пише "The Daily Mail".

Таким чином зірка американського телебачення залишила позаду знаних модниць: президентську дружину Мішель Обаму, актрису Анджеліну Джолі, дружину французького президента Карлу Брюні та актрису Сару Джессіку Паркер.

На думку редакційної колегії "Vogue", Алекса Чанг заслужила перемогу завдяки своєму образу справжньої леді, який вона доповнює своєрідними аксесуарами. Зокрема, однією модних візитівок телеведучої є черевики у чоловічому стилі.


Алекса Чанг стала настильнішою жінокю 2009-го року по версії "Vogue"

Однак критики вважають, що худорлява тілобудова Чанг відносить її до останніх худорлявих "ікон стилю", які дають молодим дівчатам нереальне уявлення про тіло.

Але Алексі та її представники запевняють, що її худорляве тіло - це результат важкої праці та генетична схильність, але аж ніяк не проблем зі здоров'ям.

До речі, на другій позиції ТОП-20 найстильніших жінок року, що минає, опинилася ще одна тендітна красуня - актриса Одрі Тоту.

Третю сходинку експерти віддали зірці "Сексу у великому місці" Сарі Джессіка Паркер.

На четвертому та п'ятому місці опинилися дві співачки - Шеріл Коул та Денні Міноуг.

Lady GaGa незважаючи на епатажність посіла лише місце у другій десятці рйетингу

Також до десятки найуспішніших модниць потрапили зірка "Гаррі Поттера" Еммі Уотсон, актриса Сієнна Міллер, супермодель Кейт Мосс та зірка оскароносного фільму "Мільйонер з нетрів" Фріда Пінто.

А от епатажна співачка Lady GaGa на думку модних експертів заслужила лише 11 місце. Так само лише у другій частині рейтингу знайшлися місця для першої леді США Мішель Обами (14 місце), голлівудської красуні-матусі Анджеліни Джолі (15 сходинка) та коханої президента Франції Карли Брюні.

Фото mymanybags.blogspot та "LittleShowroom"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів