Шуфутинський опинився в інвалідному кріслі

25 грудня 2009, 10:24

Російський співак Михайло Шуфутинський зламав обидві ноги й проведе усі свята в інвалідному кріслі, пише "Комсомольская правда".

Травмувався артист 22-го грудня, коли мав вилетіти зі своїми музикантами з Єкатеринбургу на концерт в Омську.

Як розповів сам Шуфутинський, перед посадкою в літак, виходячи з зали очікування, він спотикнувся на слизьких гранітних сходах. Співак не втримався й полетів донизу.

"І от я лечу вниз по цих сходах і судорожно намагаюся згрупуватися. Треба сказати, мені це якось вдалося, і я вийшов з цієї історії з двома зламаними ногами та забитим стегном. Моя велика хутряна шапка пом'якшила удар, а то б струсу мозку мені не минути", - зізнався артист.


Однак незважаючи на травми Михайло Шуфутинський з командою таки вилетів до Омську.

"Перебуваючи в шоковому стані, я тримався молодцем. Все найгірше почалося вночі. Ноги так боліли, що спроба встати з ліжка перетворилася ще на одне падіння. Далі слідував переїзд в аеропорт на ношах", - додав співак.

Вже в Москві медики констатували у Шуфутинського перелом обох ніг в районі пальців і гомілкостопного суглобу. Всі заплановані концерти артисту довелося скасувати

"І от тепер я в гіпсі, з милицях і на інвалідному кріслі. Але в цьому є позитивний момент: Новий рік зустріну під ялинкою і з друзями", - зауважив Михайло Шуфутинський.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів