Зеленський зароблятиме на приваті, а Єфросиніна піде на Майдан

28 грудня 2009, 14:59

Вітчизняні зірки розмовного жанру залюбки віддаються роботі у новорічну ніч. Адже у свято їхні гонорари стають значно більшими, пише "Сегодня".

"У грудні-січні українські ведучі піднімають гонорар у 1,5-2 рази", - розповіли в концертних агентствах.

Щоправда, все одно заробітки вітчизняних ведучих не дотягують до тих, які мають  їхні російські колеги. Послуги останніх обходяться від 30 до 60 тисяч євро.

Однак і серед українських телеведучих є "передовики виробництва":

"Справи непогано йдуть у "95 кварталу", година корпоративки з якими обійдеться мінімум в 25 тисяч євро, Юрій Горбунов "коштує" від 5 до 10 тисяч євро, інші наші ведучі на порядок нижчі".

Але незважаючи на топовість серед ведучих Юра Горбунов цю новорічну ніч проведе вдома. І не тому що не запрошували.

"Були пропозиції, але не у Києві. Але мені треба бути вдома 1-го січня - ми з сім'єю летимо у відпустку. Довелося відмовитися, хоча гонорар у новорічну ніч пропонують побільше, ніж звичайно. Наприклад, 20 тисяч доларів мене влаштує", - зізнався Горубнов.

Зеленський серед найдорожчих вітчизняних ведучих

А от у найкрасивішого чоловіка року та квратальщика Володимира Зеленського відпочинку на свято не буде.

"Новорічний гонорар ми ніколи не завищуємо навмисне. Просто ми затребувані артисти, ось і ці свята у нас багато пропозицій, обираємо найкращі. Цього року будемо працювати на приватній вечірці у Києві, а гонорар у новорічні свята збільшили удвічі", - розповів артист.

Телеведуча Маша Єфросиніна зустріне Новий рік на Майдані Незалежності. Там біля головної ялинки артистка вестиме прямий ефір "Фабрики зірок-3". Підтримати Машу приїде її коханий Тимур та донечка Нана.

"Корпоративи у Новий рік я не веду принципово. Цілий рік я так багато працюю, що маю право на свято і відпочинок хоча б одну ніч", - зауважила Єфросиніна.

До речі, деякі співаки також не проти за певний гонорар перевтілитися у ведучих. Зокрема, Тіна Кароль розважить публіку розмовами за подвійний гонорар. До слова, звичайна "зарплатня"  співачки 15-25 тисяч євро.

А продюсер та коханий іншої артистки Таїсії Повалій Ігор Ліхута запевняє, що його дружина від таких пропозицій відмовляється. Але якщо корпоратив друзів, то Тая штовхне тост безкоштовно.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів