Дочка Єльцина розповіла про кремлівську "секту худнучих"

13 січня 2010, 12:01

Слава про Кремлівську дієту дійшла до Великобританії. Видання "The Daily Mail" виклало матеріал про так званий "каральний метод схуднення" від дочки екс-президента Російської Федерації Бориса Єльцина.

На сторінках свого ЖЖ молодша донька Єльцина Тетяна Юмашева виклала рецепт кремлівської дієти. Свого часу, за словами жінки, вона сама скинула 10 кілограмів саме завдяки цьому методу:

Дочка Єльцина "спалила кремлівську контору"

"Коли я працювала у Кремлі, я була така пампушечка. Іноді можна бачити мої фотографії того періоду, зрозуміло, що я їх терпіти не можу. Соромно зараз зізнатися, але важила на 10 кілограмів більше, ніж важу зараз".

Для успішного результату, як пише Юмашева, необхідні кілька елементів.


"Перше. Повинна бути група тих, хто худне. Друзів, приятелів, знайомих на роботі, родичів, не важливо, головне, щоб ви цим не займалися на самоті. Наступний елемент, найважливіший, ключовий. Це покарання. Покарання має бути страшним. Насправді це і є суть мого методу", - запевняє дочка екс-президента РФ.

Юмашева до і після схуднення

"Одного разу, наївшись ввечері у великій компанії, як зараз пам'ятаю, це було на наше Різдво, нам раптом усім стало соромно. Ви, звісно, знаєте, зазвичай соромно стає, коли смачно і ситно наїсися", - згадує своє кремлівське минула Тетяна.

"І тоді я сказала, а давайте до 7 березня усі схуднемо. Усі сказали радісно, так, давайте. Хтось з дівчат спитав, а що за це буде, давайте приз якийсь вигадаємо. На що я відповіла - ні. Призом будуть наші красиві худі тіла. А от на того, хто не схудне, чекає жорстока кара. Усі якось весело і радісно погодилися. І далі, сміючись, почали вигадувати покарання для кожного", - веде далі Юмашева.

"Наприклад, одному хлопцю, який обожнює машини і щойно купив "BMW", покарання полягало у тому, що він мав продати "BMW" і купити "Запорожець", пофарбувати його в рожевий колір, намалювати на ньому квіточки, і півроку їздити на цій симпатичній машині", - згадує дочка Бориса Єльцина.

Якби Юмашева не схудла на 10 кіло, їй довелося б стати "божевільною"

Ще одна жінка з двома вищими освітами і знанням мов та з цікавою високооплачуваною роботою у разі програшу мала кинути свою посаду, і влаштуватись секретаркою.

"Мені вигадали найжахливіше. У разі програшу, я мала надягати на роботу лише вечірню сукню до підлоги і розмовляти з усіма лише англійською. На той час я посилено вивчала англійську, от і вирішили наді мною додатково посміятися", - розповідає в ЖЖ Таня.

"Зрозуміло, що я такої ганьби допустити не могла. Мене і так вже в "Куклах" НТВ інакше як монстром не показували, і чутки про мене ходили одна страшніша за іншу. І якби я наяву, серед своїх колег-товаришів раптом з'явилася б у такому елегантному вигляді, та ще й розмовляла б своєю, на той час, жахливою англійською, усі б у Кремлі точно сказали б, що дочка Єльцина збожеволіла. Від перевтоми", - каже Юмашева.

Тож жінці нічого іншого як схуднути не залишилося. До цього, за словами Тетяни, вона намагалася позбутися цих 10 кіло чи не 5 років. Втім, всі учасники угоди про схуднення до призначеного терміну досягли необхідних результатів.

"Ще один важливий елемент цієї системи - утримання ваги. Учасники спору зобов'язалися утримувати досягнутий результат протягом півроку", - підкреслила Юмашева.

Тетяна з чоловіком Валентином та дочкою Машею

"Щоп'ятниці кожен з учасників мав право попросити кожного з групи худнучи у першу половину дня встати на ваги. У випадку зриву, покарання починалося саме з того дня, коли відбулося порушення", - відзначила вона.

Водночас способи схуднення, за словами Юмашевої, при цьому - найпростіше: "Це може бути і роздільне харчування. Або кефірна дієта. Або картопляна".

"Зрозуміло, що під час періоду худнення після 6-ої бажано нічого не їсти. Потрібно обов'язково займатися спортом. Я це робила щодня. А останній тиждень, коли побачила, що зайві кілограми ще залишилися, а днів - зовсім немає, займалася рано вранці та пізно ввечері", - сказала дочка екс-президента.

Також, як відзначає Юмашева, аби процесу схуднення і покарання забезпечити ретельність виконання, краще скласти письмову угоду.

У ній варто зафіксувати всі умови договору: яку вагу кожен повинен мати до контрольного дня і яке для кожного призначене покарання. І нарешті скріпити угоду підписом - аби вже не було жодного шляху назад.

Причому, за словами Юмашевої, з декількох десятків учасників подібних угод був лише один невдалий випадок. Щоправда тій людині навіть страшне покарання не допомогло.

Фото "Московский Комсомолец", "Комсомольской правды", "Костанайских новостей"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів