Вірі Алєнтовій спотворили обличчя. ФОТО

21 січня 2010, 15:32

Акторці, зірці фільму "Москва сльозам не вірить" Вірі Алєнтовій зробили невдалу пластичну операцію, пише "Комсомольская правда".

Алєнтова До і Після пластики

Як зазначає видання, на думку деяких пластичних хірургів, жахливий стан обличчя зірки пов‘язаний із невдалою "пластикою".

За одним з припущень Алєнтова, швидше за все, зробила чергову кругову пластику обличчя, смасліфтинг, коли м'язи підтягуються, блефаропластику (пластикові повік).

Імовірно, що акторці ввели забагато гелю у носогубні складки. Гель почав мігрувати і при розмові піднімається вище.


Так, коли Алєнтова розмовляє, у неї видні втягнені рубці коло губ. Одне око здається більшим за інше і не до кінця заплющується.

За наявною інформацією, акторка - давня пацієнтка легендарного Інституту краси на Старому Арбаті у Москві.

Особистим пластичним лікарем Алєнтової називають російського хірурга Сергія Кулагова.

Першу кругову підтяжку обличчя він провів акторці добре, і вона знову звернулася до нього за кілька років. Та згодом, подейкують, хірург почав відмовляти акторку від частих підтяжок.

Алєнтова вже давно балується пластикою

"Так, Віра Алєнтова була моєю пацієнткою. Але це було не сьогодні. Що відбувається з її обличчям зараз - не знаю.

Але прошу вас звернути увагу на те, що люди з віком старіють. І первісний хороший ефект проведеної пластичної операції з роками минає. Вікові зміни дають про себе знати!" - сказав Кулагов у телефонній розмові з журналістом.

Першу ж пластику Алєнтова зробила у 1998-му році. Принаймні так стверджує пластичний хірург Олександр Тепляшин, який і проводив ту операцію.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів