На "ВІА-Гру" Джанабаєву напали гастарбайтери

26 січня 2010, 10:03

Рудоволоса учасниця тріо "ВІА Гра" та мати сина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва звернулася до міліції з проханням покарати гастрабайтерів з Підмосков'я.

Джанабаєву та її сина образили будівельники
У заяві артистки йдеться, що будівельники дозволили собі публічно знущатися над нею та її 6-річним сином Костею, пише " Лайф.ру ".

За словами Альбіни, у спілкуванні з нею гастарбайтери використовували нецензурну лексику.

Інцидент стався в одному з селиш неподалік від Москви. Туди Джанабаєва разом з сином приїхали до друзів святкувати Старий новій рік.

По дорозі до друзів 30-річна співачка вирішила заїхати на автомийку. А поки її машину приводили до ладу, Альбіна взяла дитину і пішла гуляти околицями.


Випадково рудоволоса "віагрянка" потрапила на будівництво. Раптово на її шляху з'явилися три чоловіка у робочому одягу. Один з будівельників грубо покликав співачку.

Джанабаєва була вражена такою поведінкою й попросила не грубіянити. Однак гастарбайтери навпаки почали за допомогою нецензурних виразів виганяти артистку з сином з будівельного майданчика.

У результаті ображена Альбіна звернулася до міліції із заявою покарати грубіянів.

"Вона дійсно приїздила до нас. Альбіна - культурна жінка, і повторювати слова, які їй сказали, вона не наважилася. Але було зрозуміло - троє будівельників обізвали її "б...ю", після чого послали на три літери", - розповів співробітник правоохоронних органів.

Сама Джанабаєва не надто охоче згадує інцидент.

"Перед тим як викликати міліцію, я їм зателефонувала, проконсультувалася, чи варто взагалі все це робити чи все це пройде марно. Вони мені сказали: "Що ви, що ви! Це груба дія! Приїздіть до нас, чи ми самі приїдемо", - згадує артистка.

"Я поїхала, написала заяву. Днями стало відомо, що у порушенні кримінальної справи відмовлено - кажуть, до міліції надійшов якийсь лист з проханням посприяти и "зам'яти" скандал", - зауважила Альбіна.

Та наразі папери про образу співачки передані до архіву. Але гастарбайтерам може загрожувати адміністративне покарання у вигляді штрафу чи 15 діб арешту.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів