Брітні Спірз через свої дивацтва втратила коханого

28 січня 2010, 12:58
Співачку Брітні Спірз покинув її бойфренд Джейсон Тревік. Подейкують, що хлопець не витримав дивної поведінки артистки, пише " Showbiz Spy ".

"Брітні проходить через маніакальну стадію, коли її поведінка не контрольована. Брітні може бути дуже збудливою", - розповіло журналу "Now" джерело, наближене до Спірз.

"Відомо, що вона може стрибнути на стіл і почати танцювати. І, здається, вона більш за все любить описувати найінтимніші подробиці свого сексуального життя людям, з якими вона щойно познайомилися", - додає джерело.

Тож, скоріш за все Тревік, якому Брітні нещодавно зробила пропозицію, просто не зміг звикнути до витівок коханої. До того ж, співачка буквально стежила за хлопцем.

"Вона дуже ревнива і не могла терпіти, коли Джейсон говорити або навіть дивився на інших дівчат. Вона часто перевіряла його електронну пошту і вимагала показати телефон, щоб подивитися, хто йому телефонує", - згадує знайомий Брітні.


Окрім цього джерело розповіло, що Спірз весь час здається, що хтось ховається в кущах біля її будинку. Тож останнім часом артистка часто не спить ночами.

"Ніхто не хоче, щоб вона (Брітні) повернулася у свої не найкращі часи. Але, здається, це неминуче", - зауважило джерело.

Нагадаємо, два роки тому у Брітні Спірз був нервовий зрив. Співачку навіть запроторили до психіатричної лікарні, щоб вберегти від самої себе.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів