У Януковича Чехов став українським поетом

29 січня 2010, 10:12
Кандидат у президенти лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав відомого російського письменника Антона Чехова спочатку "українським, російським письменником", а потім - поетом, передає " УНІАН ".

Такий літературний конфуз стався у четвер в ефірі держтелерадікомпанії "Крим". Там Янукович заявив, що пам'ятає про ювілей Чехова.

"Я знаю і пам`ятаю про те, що в ці дні святкується 150-річчя творчості Чехова - українського, російського письменника, ну, а взагалі-то правильніше буде сказати: діяча світової культури", - сказав "проффесор".

Янукович пообіцяв, що у 2010 році в обов'язковому порядку буде указ президента про реставрацію і відновлення будинку-музею Чехова.

"Я його підпишу, цей указ, і ми з вами матимемо будинок-музей, за який нам не соромно буде, щоб і жителі України, й інших країн, приїздивши до Ялти, приїздивши до Криму, могли побачити визначні пам`ятки і біографії, і історії цього прекрасного поета, великого поета Антона Павловича Чехова", - сказав головний регіонал.


Нагадаємо, 29 січня відзначається 150-річчя з дня народження російського письменника, драматурга Антона Павловича Чехова.

Читайте також на "Українській правді": Хіт-парад конфузів Віктора Януковича

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів