Кріс Рі у Києві буде під наглядом терапевта і дантиста

2 лютого 2010, 11:58

Відомий британський співак та гітарист Кріс Рі порадує київських меломанів.

Концерт закордонного виконавця відбудеться 8-го лютого в Національному палаці "Україна".

Очікується, що Рі виконає свої найкращі хіти за більш ніж 30-річну кар'єру.

Музикант приїде до Києва за день до виступу і залишить столицю 9-го лютого. За те, щоб послухати британця, українським глядачам доведеться викласти від 250 до 2500 гривень за квиток.


Зустрічатимуть 58-річного Кріса хлібом, сіллю та чаркою горілки.

Подейкують, що 24 години на добу на підхваті у артиста мають біти дантист та терапевт. Нагадаємо, кілька років тому Рі переніс серйозну операцію. У співака був панкреатит та злоякісна пухлина підшлункової залози.

Кріс Рі заспіває у Києві

Що ж стосується інших пунктів зіркового рейдеру, то там значиться особистий кухар. Він готуватиме Крісу страви з українськи продуктів. Але головною умовою є ідеально чиста кухня.

У гримерці британця окрім стандартного набору - крісла, дзеркала у повний зріст, стола, мила, має бути близько 300 рушників. Саме стільки має вистачити для Рі та його команди.

Охоронятимуть тіло Кріса майже два десятки охоронців. Суворі хлопці будуть скрізь - за кулісами, в концертному залі, на парковці та біля гримерки.

До речі, саме 8-го лютого, але у київському палаці Спорту будуть виступати ще одні зірки світової музики - гурт "Depeche Mode".

За матеріалами "Сегодня"

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів