У мерії спростовують крадіжку мільйонів у доньки Черновецького

16 лютого 2010, 11:52

У Київській мерії запевняють, що дочку мера Києва Христину Черновецьку ніхто не грабував у Парижі.

Мовляв, донька "Космоса" весь тиждень була у Києві, а почувши новину про крадіжку - дуже сміялася.

Про це у коментарі "Українській правді. Київ" повідомила радник міського голови Леоніда Черновецького Марта Гримська.

"Нічого не сталося. Христина є тут у Києві. Це я вам говорю як факт. Яким чином відбулася ця помилка, що там насправді сталося і з ким це сталося взагалі, не зрозуміло, але це точно не сталося з Христиною Черновецькою", - запевнила Гримська.


Нагадаємо, у світових ЗМІ з'явилося повідомлення, що у понеділок в Парижі у доньки київського мера вкрали сумку з коштовностями на 4,5 мільйони євро.

Зокрема, "ВВС" посилалося на заяву, написану самою Христиною Черновецькою.

"Вона не писала ніяких заяв, вона ні до кого не зверталася, вона знаходиться тут (у Києві), і жодної інформації якоїсь такої немає. Вона це вчора почула від мене по телефону в Києві і дуже сміялася", - заявила радниця мера.

Крім того, у мерії запропонували простежити, що весь тиждень робила Христина.

"Вона була на показі Валентино, вона була на відкритті нічного клубу в суботу в Києві, тому ви можете з'ясувати, де вона була весь тиждень. Була маса заходів, на яких вона була", - сказала Гримська.

Водночас радниця мера не змогла прокоментувати, чи дійсно донька Черновецького може мати коштовності на 4,5 мільйони євро і возити їх з собою до іншої країни.

"Я таке не питала, я не даю коментарі з цієї сторони. Але можу вас запевнити, що з Христиною нічого не сталося. Це написала закордонна преса. Хтозна, звідки це взялося? Але я думаю, що це якась помилка", - наголосила Гримська.

Фото JetSetter.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів