Валентина Толкунова при смерті

24 лютого 2010, 10:20
Російська співачка Валентина Толкунова бореться за життя. Артистка, у якої діагностовано рак молочної залози, перебуває у важкому стані.

Подейкують, що Толкунову може врятувати лише диво. Адже метастази вразили вже й печінку, легені і навіть мозок, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Московский комсомолец".

Наразі співачка перебуває у відділенні хірургії однієї з московських клінік. Однак достеменно невідомо, чи зроблять артистці найближчим часом операцію. Мовляв, все залежить від результатів аналізів і загального обстеження.

Народна артистка Росії Валентина Толкунова не перший рік бореться зі страшною хворобою. Так, кілька років тому артистці зробили першу операцію з видалення пухлини раку грудей та провели кілька курсів хіміотерапії.


Як писав ТаблоID, у серпні 2008-го року співачці знову зробили операції, але вже на мозку. Та вже тоді медики не приховували, що Толкунова звернулася за допомогою на пізній стадії хвороби.

Нагадаємо, нещодавно Валентину Толкунову екстрено госпіталізували, коли та перебувала на гастролях у Білорусії. Тоді співачка заборонила розголошувати інформацію про причини свого нездужання.

За кілька днів артистку літаком було відправлено до Москви. Тепер медики російської столиці намагаються допомогти зірковій пацієнтці.

Фото "Тайны звезд"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів