Відомий актор Юрій Степанов розбився насмерть

3 березня 2010, 10:31

Відомий актор театру "Майстерня Петра Фоменка" Юрій Степанов загинув у ДТП у Москві.

Про це у середу повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на чергову частину Державтоінспекції Південно-східного адміністративного округу Москви.

Аварія сталася о 0:45 за московським часом у столиці Росії.

Юрій Степанов загинув у ДТП

"Актор на автомобілі ВАЗ-2104 очікував на перехресті включення зеленого сигналу світлофора, в цей момент ззаду в його автомобіль врізалася машина "Mazda", - сказав співрозмовник агентства.


"Від удару автомобіль Юрія Степанова викинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2112, що проїжджав перехрестя на високій швидкості. Актор загинув на місці", - додало джерело.

Як стало відомо згодом, Степанов повертався після вистави на попутці. Водій авто в ДТП не постраждав.

На момент аварії дружини актора в автомобілі не було, вона прибула на місце аварії пізніше.

Степанов так і не повернувся додому

Відомо, що через місяць Юрій Степанов мав втретє стати батьком. Його дружина наразі перебуває на 8 місяці вагітності, пише "Комсомольская правда".

В сім'ї актора всі з радістю чекали поповнення. Щасливі батьки не хотіли заздалегідь дізнаватися стать дитини, щоб це був сюрприз.

За 12 років шлюбу у подружжя Степанових народилося двоє синів. Зараз старшому Костянтину 10 років, меншому Дімі - лише 3.

Нагадаємо, Юрій Степанов відомий як популярний кіноактор, зокрема серіальний. Артист відомий за серіалами: "Будинок для багатих", "Привіт від Чарлі Сурмача", "Громадянин начальник", "Штрафбат".

Читайте детальніше на "Українська правда. ЖИТТЯ"

Фото "Профи Синема" та film.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів