Королева України

1 січня 2010, 15:43

20-го березня 2010 року у Національному театрі опери та балету у місті Києві відбудеться Національний конкурс краси "Королева України 2010". Тема гала-шоу конкурсу – "Карнавали світу".

Підготовчий період конкурсанток проходив у Анталії, у п'ятизірковому готелі.

Особливістю національного конкурсу краси "Королева України" є те, що окрім головної переможниці, журі також обиратиме "Королеву Бікіні", "Королеву Подіуму" та "Королеву Таланту".

Це єдиний Національний конкурс краси, обов’язковою програмою якого є шоу талантів.

Вперше журі конкурсу складатиметься виключно з чоловіків. Голова журі – засновник та президент міжнародних конкурсів "Міс Модель Світу" та "Міс Бікіні Всесвіт" - Містер Суха Алпайлі.


Також до складу журі входитимуть відомий політик, журналіст, актор, всесвітньо відомий дизайнер та музикант.

А серед запрошених зірок на шоу – один з найвідоміших чоловічих голосів світу у стилі house, саксофоніст і композитор Inusa Dawuda, а також співак, що представлятиме Україну на "Євробаченні" 2010 року, Василь Лазарович.

Переможниця конкурсу "Королева Україна" отримує право представляти Україну на Міжнародному модельному конкурсі "Міс Модель Світу".

2 роки поспіль представниці Національного конкурсу краси "Королева Україна" гідно представляли нашу країну на цьому міжнародному конкурсі – Марія Якимчук, "Королева України 2008", завоювала титул "Міс Модель Світу 2008", а Юлія Галіченко, фіналістка минулорічного конкурсу "Королева України", стала "2-ою Віце-міс Модель Світу 2009".

Традиційно, конкурс відбувається у Китаї, у листопаді.

З лютого 2010 року конкурс "Королева Україна" отримав ексклюзивну ліцензію з правом делегування представниці України на Міжнародний конкурс "Міс Земля". Для обрання делегатки на конкурсі вводиться номінація "Королева України-Земля".

Міжнародний конкурс "Міс Земля" входить до четвірки конкурсів "Великого Шолому" - "Міс Світу", "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" та "Міс Земля". "Міс Земля" є єдиним конкурсом краси з Великої четвірки, що оцінює не лише зовнішні дані учасниць, а й їх екологічні проекти.

Цього року конкурс, як завжди, пройде на Філіппінах, у грудні.

Переможниця конкурсу "Королева України", окрім права делегування на Міжнародний модельний конкурс "Міс Модель Світу", отримує грошовий приз у сумі 150 000 гривень.

Національний конкурс "Королева України" проходить за підтримки провідних мас-медіа України та завжди викликає великий резонанс.

Трансляція відеоверсії Національного конкурсу краси "Королева України" відбудеться на 2-х Національних телевізійних каналах.

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів