Національна телекомпанія вибачилися за Лазаровича

5 березня 2010, 18:55

Національна телекомпанія України (НТКУ) вибачилася за те, що не хотіла пускати ТаблоID та інших представників ЗМІ на відбір пісні на "Євробачення-2010".

"Прес-служба Першого Національного приносить свої вибачення представникам ЗМІ, яким було відмовлено в акредитації на національний відбір пісні для Євробачення-2010", - йдеться в повідомленні, надісланому на адресу ТаблоID'а.

У НТКУ пояснюють, що відмовилися пускати деякі ЗМІ на захід на прохання партнерів, "які вважали, що поширення неперевіреної інформації - привід для відмови в участі в прес-конференції журналісту та виданню, яке він представляє".

Мовляв, оскільки відбір пісні для Євробачення-2010 - це спільний проект НТКУ та команди Василя Лазаровича, то в НТКУ були змушені зважати на прохання партнера.


"Як представники четвертої влади, як і ви, наші колеги, ми зазначаємо, що будемо раді бачити на події, яка має для нас велике значення, всіх представників ЗМІ", - запевнили у телекомпанії.

У Лазаровича були проти бачити ТаблоID на відборі пісні

Нагадаємо, у четвер ТаблоIDу відмовили в акредитації на прес-конференцію і телешоу на якому будуть обирати пісню, з якою Василь Лазарович виступатиме на пісенному конкурсі "Євробачення-2010".

У прес-служби НТКУ на прохання в акредитації нам сказали: "Акредитувати ваше видання ми не можемо".

Також у неформальній розмові джерела ТаблоID з телекомпанії повідомили, що був створений список конкретних ЗМІ, яких наказано не допускати на телешоу і прес-конференцію Лазаровича.

Коли ТаблоID звернувся по коментар до директора Василя Лазаровича Ольги Яринич, то знову отримав негативну відповідь.

Відмову в акредитації пані Яринич мотивувала тим, що ТаблоID подає про Лазаровича неправдиву інформацію, "що Лазарович - гей", а найбільшим гріхом видання є те, що воно не підтримує представника України на "Євробаченні-2010".

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів