Обирайте "Королеву Інтернету" на ТаблоID

10 березня 2010, 15:35

На сайті ТаблоID в рамках Національного конкурсу краси "Королева України 2010" стартував конкурс "Королева Інтернету-2010".

Читачі ТаблоID шляхом голосування мають змогу обрати найсимпатичнішу дівчину. Всього ж у конкурсі беруть участь 24 дівчини з усіх регіонів України.

Переможниця голосування, яке стартувало 9-го березня, отримає титул "Королева Інтернету" за версією ТаблоID.

Гала-шоу Національного конкурсу краси "Королева України 2010" відбудеться 20-го березня в Національній опері України. Тема гала-шоу конкурсу - "Карнавали світу".


Особливістю національного конкурсу краси "Королева України" є те, що окрім головної переможниці, журі також обиратиме "Королеву Бікіні", "Королеву Подіуму" та "Королеву Таланту".

До слова, це єдиний Національний конкурс краси, обов'язковою програмою якого є шоу талантів.

Цього року вперше журі конкурсу складатиметься виключно з чоловіків. Очолить журі засновник та президент міжнародних конкурсів "Міс Модель Світу" та "Міс Бікіні Всесвіт" Містер Суха Алпайлі.

Також до складу журі входитимуть відомий політик, журналіст, актор, всесвітньо відомий дизайнер та музикант.

Переможниця конкурсу "Королева Україна" отримує право представляти Україну на Міжнародному модельному конкурсі "Міс Модель Світу". Окрім цього дівчина отримає грошовий приз у сумі 150 000 гривень.

Національний конкурс "Королева України" проходить за підтримки провідних мас-медіа України та завжди викликає великий резонанс.

Переглянути фотографію та інформацію про усіх учасниць конкурсу "Королева України 2010" та проголосувати за "Королеву Інтернету" можна тут.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів