Задорнова тягнуть до суду за проституток

22 березня 2010, 17:33

На гумориста Михайла Задорнова подали до суду через образливий жарт про жінок Владивостока.

Редактор однієї з газет Владивостока вимагає від Задорнова мільйон рублів (близько 30 тисяч доларів) за порівняння тамтешніх жінок з повіями, пише "Комсомольская правда".

"О 9-ій ранку вийшов з готелю, думав, що повії вертаються з роботи, а виявилося, що це пристойні жінки йдуть на роботу", - сказав Задорнов під час одного з концертів.

У разі перемоги позивачка Марія Солов'єнко пообіцяла на одержані гроші подарувати Задорнову морський круїз та підшукати йому жінку - "неповію".


Крім грошового відшкодування, вона вимагає права публічно відплатити гумористу тією ж монетою.

"Двадцять хвилин Задорнов принижував приморських жінок, от стільки ж часу я вимагаю для своєї відповіді", - сказала вона.

Також, за словами жінки, вона подає позов проти "Первого канала", який "дозволив собі показати цей образливий виступ".

Задорнов оптимізму не втрачає й жіночих погроз не боїться. Це видно з його останнього посту в Live Journal за 21-ше березня.

"До речі, одна журналістка дійшла до того, що хоче подати на мене до суду. Мовляв, Задорнов усіх жінок назвав проститутками, а насправді - не всі проститутки, а є пристойні. Цікаво, як вона доводитиме у суді, що вона пристойна? Свідків покличе?" - прокоментував Задорнов у своєму ЖЖ.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів