Данилко розповів, як пробивався у "Ласковый май"

24 березня 2010, 19:02

В юності Андрій Данилко був відданим фанатом радянського супер-гурту "Ласковый май". Він місяць жив у під'їзді продюсера Андрія Разіна, мріючи, аби той взяв його до свого гурту, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Це було дванадцять років тому. Андрій приїхав до Москви, був у мене вдома, потоваришував з моєю дружиною, тещею. Він тоді не був відомим, і я про все це не знав. Лише через деякий час він мені в усьому зізнався і покаявся, що був у мене в гостях", - розповідає Разін.

Як розповідав згодом Данилко, тоді його підгодовували дружина та теща продюсера.

А перша зустріч майбутньої Сердючки та Разіна відбулася у Полтаві під час концерту.


Колись Данилко рвався у гості до Разіна, а нещодавно він сам до Сердючки в гості приїхав

"А потім я виступав у Полтаві, було багато журналістів. Побачив серед них такого худенького, миршавого хлопчика і сказав "Нікому інтерв'ю давати не буду... Хіба що от тільки йому", - згадує Разін.

Щоправда, тодішній вчинок розчуленого продюсера ледь не виліз Данилку боком. Як він пізніше розповів Разіну, розлючені журналісти з центральних газет "ледь не розірвали його на шматки".

Як розповідав сам Данилко, саме творчість "Ласкового мая" надихнула його на те, щоб опанувати нотну грамоту та навчитися грати на музичних інструментах.

"У мене колись дитяча мрія була не те щоб у концерті Юріка Шатунова взяти участь - фотку його підписати",- зізнається Данилко.

"Коли Андрій став відомим, я його запрошував до себе в гості у Сочі", - каже Разін.

Ось вона - мрія в обіймах

Андрій, до слова, і досі вважає "Ласковый май" непересічною групою.

"Белые розы" - це символ дитинства. Звісно, їх аранжування вже десь у минулому, але все одно "Май" - епоха, легенда. На рівних з Пугачовою, Ротару - це перший справжній шоу-бізнес",- впевнений Данилко.

Артист досі колекціонує раритетні відео улюбленої групи.

Про все це Андрій Данилко розповів у документальному фільмі "Мой ласковый и нежный май", який незабаром демонструватиметься на "1+1".

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів