Джуд Лоу судитиметься з екс-дружиною через книжку?

29 березня 2010, 17:54

Голлівудський красунчик Джуд Лоу стурбований тим, що його екс-дружина та мати трьох його дітей Сейді Фрост пише автобіографічну книжку.

Актор побоюється, що спогади колишньої можуть зашкодити його кар'єрі та консультується з цього приводу з юристами, пише "The Daily Mail".

"Джуд сказав Сейді, що хоче достеменно знати, що вона пише про нього", - повідомляє джерело газети.

"Він дуже занепокоєний тим, що викриття деяких фактів можуть зашкодити його кар'єрі та засмутити їхніх дітей, коли вони достатньо підростуть, аби прочитати її (книжку)", - додає джерело.


Повідомляється також, що Лоу навіть звертався за порадою з цього приводу до адвокатів своєї коханки Сієнни Міллер.

Джуд Лоу боїться, що його екс-дружина Сейді Фрост розповість світу щось зайве

"Сієнна також стурбована, оскільки вона не знає, що Сейді скаже про неї саму", - розповідає джерело.

Джерела, пов'язані із проектом, кажуть, що книжка Сейді Фрост оповідатиме про дитинство та кар'єру жінки, її шлюб та розлучення із Джудом.

Проте наголошується, що книга буде сфокусована швидше саме на житті Фрост, аніж на її екс-чоловікові та відомих друзях, серед яких і супермодель Кейт Мосс.

Зауважимо, що донедавна Фрост і Лоу вдавалося підтримувати дружні стосунки. Екс-подружжя навіть проводило разом відпустки. Джуд частенько навідувався до будинку Сейді у Північному Лондоні.

Проте відколи Сейді засіла за написання автобіографічної книжки, між колишніми пробігла чорна кішка.

Друзі зазначають, що стосунки Сейді та Джуда почали псуватися з Різдва, коли актор поїхав відпочивати з дітьми та своєю коханкою Сієною Міллер. Сейді, правда, теж "запросили", але Джуд сказав колишній дружині, аби та платила за себе сама.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів