Подруга нагріла Ротару на півмільйона євро

1 квітня 2010, 14:10

Колишній концертний директор співачки Софії Ротару обікрала Софію Михайлівну на 500 тисяч євро. Жінку визнали винною, пише "Комсомольская правда".

Ольга Коняхіна протягом майже 10 років була концертним директором і подругою Ротару.

Тепер же жінці доведеться у суді відповідати за кошти, одержані нею у 2008-му році від концертних агенцій у якості передоплати за нібито концерти Ротару. Між тим Софія Михайлівна і не здогадувалась, що у її графіку на 2009-ий рік мають бути гастролі, за які, тим більше, вже заплачено.

Кудись подівся й завдаток за тур співачки по містах Сибіру, з якого вона нещодавно повернулася. За деякими підрахунками, сума становила декілька сотень тисяч євро.


Коняхіна спершу намагалася розповісти Ротару байку про те, що сама стала жертвою шахраїв. Проте тут нагодилася Алла Пугачова. Примадонна відкрила Софії Михайлівні очі на те, що її колишня подруга тринькає чималі суми у казино.

Врешті Ротару звільнила пройдисвітку та написала заяву до міліції.

Син співачки Руслан Євдокименко каже, що матері було надзвичайно тяжко пережити зраду Коняхіної.

"Мама не пробачила їй, та і як можна, адже вона довіряла їй понад 10 років. Бог їй суддя", - сказав син Ротару.

Джерела з колективу Ротару кажуть, що наразі Софія Михайлівна не хоче навіть чути про Коняхіну.

Нині слідство, яке затягся на 2 роки, підходить до завершення. Нещодавно Коняхіній було пред'явлено офіційне обвинувачення по статті "шахрайство в особливо великих розмірах". Поки що з жінки взяли підписку про невиїзд із Москви.

А доки тривало слідство, екс-директорка Ротару встигла розпродати своє майно, тож постраждалим концертним агенціям навряд чи світить якесь відшкодування.

Нагадаємо, торік, за версією одного з журналів, Софію Ротату було визнано найбагатшою співачкою пострадянського простору.

Година виступу співачки, попри кризу, коштувала у 2009 році не менше 60 тисяч євро.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів