Батько Майкла Джексона звинувачує лікаря в убивстві свого сина

1 квітня 2010, 11:09

Батько Майкла Джексона Джо має намір подати позов проти лікаря Конрада Мюррея, якого звинувачують в убивстві його сина, повідомляє "Reuters".

Про це оголосив юрист Брайен Оксмен, який представляє інтереси Джо Джексона. Позов має бути поданий протягом 90 днів.

Юрист Джо Джексона стверджує, що кількість анестетику "Пропофол", що його Мюррей дав Майклу перед його смертю, можна розцінювати як "недбальство, що відповідає убивству другого ступеня".

Батько Джексона хоче справедливості

"Постійне введення ліків протягом шести тижнів - він (Мюррей) давав йому "Пропофол" щовечора - це російська рулетка, з шістьма патронами у шестизарядному пістолеті", - сказав юрист.


Мюррея звинувачують у ненавмисному вбивстві 50-річого співака. Нагадаємо, лікаря було найнято, аби він опікувався здоров‘ям Майкла Джексона під час підготовки до концертів у Лондоні.

Оксмен стверджує, що докази, отримані у ході приватного розслідування, доводять провину Мюррея.

"Отримати документальні підтвердження замість простих спекуляцій було дуже важливо і важко, однак наразі ми нарешті маємо документальні підтвердження, тож можемо говорити про те, що сталося насправді", - каже Оксмен.

Джо Джексон уповноважив свого юриста повідомити про позов адвоката Мюррея Еда Черноффа. Згідно із каліфорнійськими законами, такий позов може бути подано не пізніше року після смерті людини, тож відповідач має бути попереджений за 90 днів.

Речник Черноффа каже, що офіційне повідомлення він досі не отримав і до одержання офіційного повідомлення про позов не може давати жодних коментарів з цього приводу.

Оксмен зазначає, що досі невідомо, чи підтримають позов інші члени родини Джексонів.

Нагадаємо, на початку лютого суд Лос-Анжелеса висунув Конраду Мюррею звинувачення у ненавмисному вбивстві поп-зірки та відпустив під заставу у 75 тисяч доларів.

Король поп-музики Майкл Джексон помер 25-го червня 2009-го року у віці 50-ти років у Лос-Анджелесі.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів