Зірку "Швидкості" хотіла вбити дружина?

2 квітня 2010, 09:32

Голлівудського актора Денніса Хоппера намагалися вбити. Це стверджує його асистентка Емілі Девіс, звинувачуючи у замаху його п'яту дружину Вікторію, пише "TMZ".

Згідно з інформацією, яку Девіс надала виданню, сама вона та усі люди в помешканні Хоппера були "підвладні жорстокості (його дружини Вікторії)", коли сам актор у грудні перебував у лікарні.

Крім того, як стверджує асистентка, дружина Хоппера "намагалася його вбити". Щоправда, Девіс не зазначила, яким саме чином.


Денніс і Вікторія

Асистентка актора заявляє, що Вікторія, яка намагалася зберегти свою частку у спадку Хоппера, "є загрозою для всіх у домі та вже вкрала (на) мільйони доларів власності, яка їй не належить".

Донька актора від іншого шлюбу Марін Хоппер, яка є старшою за свою мачуху, також бере участь у суперечці, характеризуючи поведінку Вікторії як "лякаючу" та звинувачуючи її у поширенні "принизливої брехні" у ЗМІ.

Тим не менш, сама дружина Денніса заяви його помічниці спростовує.

"Заяви Емілі Девіс обурливі, жахливі та не мають під собою жодних реальних фактів", - так прокоментувала слова асистентки чоловіка сама Вікторія.

Нагадаємо, наразі триває скандальний процес розлучення 74-річного актора та його 42-річної дружини №5. У лютому суд заборонив Вікторії наближатися до Хоппера ближче аніж на три метри.

Торік в актора, якого глядачі пам'ятають за ролями у стрічках "Апокаліпсис сьогодні" та "Швидкість", діагностували рак простати.

Фото "Contact Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів