У Гвердцителі полізло волосся, а її перукар вимагає гроші

2 квітня 2010, 14:25

Перукар відомої грузинської співачки Тамари Гвердцителі Джордж Ровалс заявляє, що артистка винна йому кілька тисяч євро, а зірка відмовляється платити. Менеджер співачки непрямо звинувачує перукаря у випаданні волосся Тамари, пише "Экспресс-газета".

Гвердцителі стала клієнткою Джорджа Ровалса 15 років тому. Тоді він був новачком у перукарській справі й ще не мав звання "Кращого дизайнера Європи" і голлівудської премії "Золоті ножиці".

Спершу Ровалс обслуговував Тамару безкоштовно.

"Але з роками мій статус змінився. Я став титулованим дизайнером зачісок. "Тамара, гадаю, вже настав час почати мені платити", - сказав я їй у якийсь момент. "Так-так, - погодилася вона. - Ми з тобою потім розрахуємося", - переповідає свою бесіду з Гвердцителі Ровалс.


Гвердцителі посварилася зі своїм перукарем

Після цього Джордж робив Тамарі зачіски ще кілька разів.

За все про все, за словами перукаря, він попросив у зірки естради "всього 2000 євро".

"Взагалі, мої послуги коштують набагато дорожче. Наприклад, Джулія Робертс платила мені по 5000 доларів. Це я Тамарі ще по мінімуму нарахував як улюбленій співачці", - каже стиліст.

Однак Гвердцителі, за його словами, "все тягнула і тягнула з оплатою":

"Не брала телефон, коли я їй телефонував. А врешті заявила: "Чому я маю платити? Я ж з тобою в ефірі виступаю, роблю тобі рекламу". Потім підключилася її мама. "Ми з вами будемо розмовляти тільки через адвоката", - сказала вона".

При цьому перукар страшенно обурився: "Без мене вона (Гвердцителі) взагалі ніяка. З неї роблять якусь бабцю".

Водночас Тамара Гвердцителі коментувати слова перукаря відмовилася. Натомість менеджер співачки Геннадій Русс замовив за неї слівце:

"Коли Ровалс приходив на концерт у Театр естради, Тамара у мене на очах дала йому за роботу 500 євро. Хоча вся його робота зводилася до того, що він за 3 хвилини її "причепурив" і повісив їй на шию якусь драну лисицю".

Співачка до укладки і після

"Але потім, вочевидь, гроші у нього закінчилися, і він почав пред'являти Тамарі претензії, начебто вона йому винна", - каже представник Гвердцителі.

Чоловік, обурений поведінкою перукаря, розповів, що саме через "допомогу" Ровалса, у Гвердцителі полізло волосся.

"Крім усього іншого, Ровалс дав Тамарі пляшки з якоюсь рідиною для волосся на основі кропиви. Її роблять десь у Підмосков'ї. А він видавав її за найкращий у світі засіб. "Від цієї рідини жмутами випадає волосся. Може, він і за це хоче отримати гроші?" - обурюється менеджер співачки.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів