Через Елтона Джона могли постраждати руїни майя

2 квітня 2010, 16:02

У середу раптово обвалилася частина конструкції сцени, яку зводили до концерту співака Елтона Джона у Мексиці, поблизу стародавнього міста майя Чічен Ітца, пише "Times Оnline".

Металеві рейки, до яких кріпляться освітлювальні прилади та інше устаткування, раптом впали додолу. Постраждало троє робітників, одного з них госпіталізовано із переломом ноги.

Самого співака на той момент не було поблизу. Сер Елтон Джон зі своїм коханим Девідом Фернішем на той момент перебував у Лондоні.

Концерт Елтона Джона відбудеться цієї суботи, як і було заплановано.


Речник Національного інституту антропології та історії Мексики Франсіско де Анда запевнив, що 1200-річні руїни не постраждали, оскільки сцена була розташована на достатній відстані від них.

Місто Чічен Ітца є пам'яткою стародавньої цивілізації майя. У 2007-му воно була назване одним з Нових семи чудес світу.

Деякі жителі Мексики не схвалюють того, що поряд із історичною пам'яткою відбуваються подібні заходи, оскільки це, на їхню думку, применшує її культурну значимість та створює небезпеку для старовинних споруд.

Місто майя вже бачило виступ Лучано Паваротті у 1997-му, Пласідо Домінго у 2008-му, та Сари Брайтмен у 2009-му.

Минулого літа під час схожого нещасного випадку у Франції загинуло двоє осіб, коли впала частина сцени, зведена задля концерту Мадонни у Марселі. Тоді поп-зірка скасувала свій виступ та особисто навідала родини загиблих.

Нагадаємо, американська поліція нещодавно заарештувала чоловіка, який погрожував вбити сера Елтона Джона через те, що той проголосив Ісуса Христа геєм.

Фото ПінчукАртЦентр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів