Восени принц Вільям одружиться?

8 квітня 2010, 09:37

Імовірно, спадкоємець британського престолу принц Вільям та його дівчина Кейт Мідлтон невдовзі оголосять про заручини. Саме ж королівське весілля начебто відсвяткують у листопаді, повідомляє "The Telegraph".

На це натякнула подруга та біограф покійної принцеси Діани, екс-редактор "Vanity Fair" Тіна Браун.

3 та 4 червня "були загадково відмічені у щоденниках палацу", повідомила Браун у своєму блозі, посилаючись на джерело, наближене до королівської родини.

На її думку, йдеться саме про оголошення заручин 27-річного Вільяма та 28-річної Кейт.


"Якщо заручини насправді будуть у червні, то сама шлюбна церемонія відбудеться у листопаді, так само як весілля королеви Єлизавети ІІ та принца Філіпа, які побралися у Вестмінстерському абатстві того холодного, вогкого дня листопада 1947-го року", - сказала Браун.

Вона припускає, що королівська родина докладе максимум зусиль, аби уникнути проведення будь-яких паралелей із весіллям принца Чарльза та принцеси Діани, тож весілля юного спадкоємця трону навряд чи відбудеться у Соборі Святого Павла.

"Жодна наречена, навіть така гарна, як міс Мідлтон, не могла б зрівнятися із іконними зображеннями 20-річної принцеси Вельської, яка розвертає до камер з усього світу свій 25-футовий шлейф з шовкової тафти на вкритих червоним килимом сходах (собору) Святого Павла", - каже Браун.

Фото "AP"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів