Петросян нашкріб мільйон доларів на квартиру у Нью-Йорку

9 квітня 2010, 11:53

Російський гуморист Євген Петросян купив своїй доньці Вікторіні апартаменти на Манхеттені вартістю в 1 мільйон доларів.

Коштовний подарунок він зробив дочці під час свого гастрольного туру Америкою, повідомляє "Life News".

"Євген Ваганович дуже давно хотів подарувати доньці дім. Цього бажає, напевне, кожен батько у світі. Тепер ось вони наскладали грошей та нарешті купили Вікторіні нерухомість у Нью-Йорку", - розповів організатор гастролей Петросяна.

Петросян не пошкодував на дочку мільйон доларів

За його словами, Петросян особисто вибирав для доньки апартаменти в центрі міста. Коли гуморист прилетів до Нью-Йорка, Вікторія з чоловіком та дітьми вже перебралася до нового помешкання.


Оскільки Петросян та його дружина Олена Степаненко бачаться із донькою та онуками нечасто, вони спеціально приїхали до США за тиждень до початку концертів.

"Євген Ваганович з дружиною провели тиждень до гастролей у своєї доньки Вікторіні. Після завершення виступів вони лишились погостювати ще трохи", - сказав організатор гастролей зірки "Аншлагу".

Видання запевняє, що дочка Петросяна тепер живе на верхньому поверсі цієї будівлі

"Ось там вони й відпочивали весь цей час. А вчора він зі Степаненко вилетіли до Москви - чекають справи у Росії", - додав він.

До речі, рік тому Євген Петросян позивався до американських телекомпаній, які незаконно використали його фото на своїх рекламних листівках. Тоді "ікона національної культури" вимагав за завдану шкоду 10 мільйонів доларів.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів