Лорак влаштувала чоловіку романтичний вікенд у Празі

12 квітня 2010, 10:42

На Великдень Ані Лорак зі своїм чоловіком Муратом відпочили у Чехії. Там парочка влаштувала піший марафон по Празі, повідомляє прес-служба співачки.

Кароліна та Мурат гуляли по місту, смакували чеську кухню, каталися на кораблі, пили чай і дивилися на нічне місто.

"Мені дуже сподобалася Прага. Дуже романтичне і казкове місто. Ми стільки ходили! Взагалі не користувалися громадським транспортом. Пройтися по Празі - це справжнє задоволення", - ділиться враження ми від поїздки Лорак.


"Ми бачили каплицю, де щогодини змінюються ляльки і дзеленчать дзвони. Чехи кажуть, "усі дороги у Празі ведуть до Карлова моста", так і виявилося. Куди б ви не пішли, який би маршрут не вибрали, рано чи пізно ви неодмінно опинитеся на цьому мосту", - каже співачка.

Як розповіла Кароліна, чеську кухню вони з Муратом куштували у ресторанчику на березі ріки. Окрім того, подружжя покаталися на кораблі по річці Влтаві.

І звісно, Кароліна спокусилася на сувеніри.

"Головний символ Праги - це кріт, і я не змогла не купити брелоки і магніти на холодильник для усіх своїх друзів і родичів", - зізналася жінка.

Як сказала Лорак, їй би хотілося, аби Київ був у чомусь схожий на Прагу:

"Дуже хочеться, щоб Київ створював такі ж умови для туристів, щоб ми любили своє місто так, як люблять Прагу її мешканці. Тому що кожне місто - це історичне місце, де можна дізнатися багато цікавого про створення тієї чи іншої країни і донести ці знання до наших нащадків".

Фото прес-служби Ані Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів