Син Губського завів дружбу з королівською родиною

12 квітня 2010, 19:04

Син депутата від фракції БЮТ Богдана Губського Віталій розповів, як наблизився до королівської родини Великобританії, та про плани підкорити лондонські банки.

Хлопець не приховує, що навчався в одному з найпрестижніших вузів Великобританії - другому після Лондонської школи економіки - економічному університеті Брістоля.

Однак на закид ведучої "Світського життя" Катерини Осадчої, що навчання у такого рівня закладах коштує більше 100 тисяч на рік, Віталій заявив:

"Знаєте, за моє навчання платили батьки, а не я, за що я їм дуже вдячний".


До слова, хлопець наразі готує магістерську роботу, тому й досі живе у Лондоні. Не приховує Віталій Губський і те, що не проти працювати у британській столиці. Мовляв, і пропозиції є.

"У мене є три пропозиції почати роботу у банківській сфері з вересня у Лондоні, які я розглядаю. Поки план залишитися в Лондоні. Недаремно я вчився у Великобританії в школі, в університеті. Тобто я на пару років залишуся в Лондоні і, напевно, після цього повернуся до України", - розповів про свої плани син Губського.

Віталій Губський має намір залишитися в Лондоні ще на кілька років

Віталій також розповів, що має друзів у самій королівській родині. Зокрема, молодик водить дружбу із засновником консьєрж-сервісу Беном Еліотом, племінником принцеси Камілли.

До речі, Віталій Губський наразі допомагає друзям просувати консьєрж-сервіс і в Україні.

"Я просто допомагаю другу по мірі можливості. Я не засновник проекту. Я йому допомагаю по чистій дружбі просувати службу. Оскільки я живу в Лондоні, а служба ця започаткована з Лондона, заснована членом королівської сім'ї Великобританії, якого я знаю особисто", - зауважив він.

Не забуває Віталік допомагати і своєму татові-депутату:

"Ну, я батькові допомагаю наскільки можу. Приїжджаю в Україну щомісяця. Батько мене навіщає щомісяця у Лондоні. Тобто підтримуємо стосунки і особисті, і у справах допомагаємо одне одному".

Наразі ж син Губського планує пробути у Києві протягом місяця, а потім повернутися до Лондона.

Фото Максима Нестеренка ("JetSetter.ua")


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів