Путіна номінували на хіп-хоп премію

14 квітня 2010, 11:45
Російського прем'єр-міністра Володимира Путіна висунули на здобуття хіп-хоп премії Russian Street Awards 2010, пише " Лента.ру ".

Політик опинився у списку номінантів не за виконання хіп-хопу, а за те, що минулого року приїхав на фінал батлу між реперами "Битва за респект 3".

Цей вчинок Путіна може бути визнаним "Подією року" у російському хіп-хопі. До слова, конкурентами політика у цій номінації є "Hip-Hop City splash 2009" та розпад гурту "Centr".

Чи отримає екс-президент Росії незвичну нагороду стне відомо 21-го квітня на церемонії нагородження.

Минулорічна поява Путіна на "Битві за респект" здивувала усіх

Загалом же під час шоу Russian Street Awards 2010 буде названо переможців у дев'яти номінаціях, зокрема "Артист року", "Альбом року", "Трек року", "Відкриття року", "Кращий відеокліп року", "Саундтрек року" та інших.


Фаворитами цьогорічної премії вважаються російські репери Guf и St1m. Також хіп-хоп нагороди можуть отримати "Каста", Slim, Noize MC, "Птаха", "Ноггано" і "25/17".

До речі, днями стало відомо, що Папу Римського Бенедикта XVI також номінована на здобуття премії Classical Brit Awards, яка пройде 13-го травня, передає "ВВС".

Пантифік потрапив у список номінантів завдяки своєму альбому "Alma Mater's Music From The Vatican". Платівка випущена у липні 2009-го року.

На диску можна почути, як Папа Римський у супроводі хору римської музичної академії співає та читає молитви присвячені Богоматері.

Фото "Молодая гвардия"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів