Орбакайте розлучається і шукає собі багатого чоловіка?

14 квітня 2010, 14:22

Схоже, російська співачка Крістіна Орбакайте розлучається зі своїм чоловіком бізнесменом-стоматологом Михайлом Зємцовим, пише "Лайф.ру".

Подейкують, що причиною розколу зіркової пари стало питання переїзду до Америки.

"Багато питань у Крістіни з Михайлом виникло через те, що він наполягав на переїзді до Америки. У нього там бізнес, і він хотів, щоб уся сім'я була постійно з ним, ревнував Крістіну, вмовляв забрати в Америку дітей. Розмови про це почалися восени. Вони багато сварилися і мирилися з цього приводу", - розповіло джерело, наближене до сім'ї Пугачової.

Та, схоже, Орбакайте та Зємцов так і не дійшли згоди у питанні про переїзд. Принаймні, як пише російське видання, в середині березня артистка та бізнесмен стали жити окремо.


Так, Крістіна залишилася у квартирі на Тверській, а Михайло два тижні прожив у друзів у Підмосков'ї.

За цей час Зємцов, певно, зрозумів, що варто таки поставити крапку у стосунках з Орбакайте.

"Він приїхав у їхню квартиру о другій годині ночі, знову були розборки, які чув увесь під'їзд. Вони проговорили до ранку на підвищених тонах. Вирішили розійтися. Вийшло так, ніби рішення прийняв він, але вирішила там, як завжди, все Крістіна", - розповів друг співачки.

До речі, подейкують, що ще однією причиною розриву пари стали гроші. Мовляв, "годувальницею" в сім'ї завжди була Орбакайте. І хоча Зємцов мав свій бізнес у США, заробляв він все одно у два рази менше за кохану.

Зємцов і Орбакайте більше не разом?

Зокрема, за даними джерела, місячний дохід Михайла складав 8-10 тисяч доларів. У той час, як Крістіна отримувала значно більше за виступи.

Тож, подейкують, що співачка вже не перший рік підшукує собі більш заможного чоловіка.

"Під час гастролей Крістіна часто про це казала. Коли ми відпочивали після концерту, казала, що їй тісно, як у клітці. І завжди не соромилася розповідати про те, що їй потрібен чоловік дуже і дуже заможній. Певно, вона знову у пошуку такого", - розповів колишній танцюрист з шоу-балету артистки.

Однак наразі ані Орбакайте, ані Зємцов не хочуть говорити про свої проблеми з журналістами.

Нагадаємо, Михайло Зємцов та Крістіна Орбакайте живуть разом чотири з половиною роки. До цього у доньки Примадонни були тривалі стосунки з Володимиром Пресняковим та Русланом Байсаровим.

Фото "Лайф.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів