Сігурні Вівер: Камерону не дали "Оскар", бо в нього немає грудей

14 квітня 2010, 17:13

Актриса Сігурні Вівер образилась на Американську кіноакадемію, бо та не дала "Оскара" режисеру Джеймсу Камерону, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Folha Online".

Вівер, яка зіграла роль доктора Грейс Огустін, переконана, що режисеру не дали цієї нагороди лише тому, що академія вирішила вперше віддати "Оскара" саме жінці-режисеру.

"У Джима немає грудей, я думаю, причина саме в цьому", - зауважила Сігурні.

"Саме він повинен був забрати цей "Оскар" додому", - переконана актриса.


Як відомо, цього року Камерон "програв" своїй колишній дружині Кетрін Бігелоу. Саме остання й одержала статуетку "Оскара" у номінації "Найкращий режисер" за свій фільм "Повелитель бурі".

Сігурні Вівер невдовлена, що Джеймсу Камерону не дали "Оскара"

"У минулі роки "Аватар" переміг би, оскільки вони (ті, хто присуджують Оскар) полюбляли давати нагороди великим творам, на кшталт "Бен Гура". Зараз же модно віддавати Оскар маленьким стрічкам, які ніхто не бачив", - запевнила Вівер.

До слова, "Аватар" заробив у Сполучених Штатах близько 743,7 мільйонів доларів та 2,7 мільярдів у світовому прокаті.

Для порівняння, "виторг" "Повелителя бурі" склав відповідно 16 та 50 мільйонів доларів, що зробило його найменш популярним "Найкращим фільмом" за всю історію.

Нагадаємо, Джеймсу Камерону цього року довелося вдовольнитися лише перемогами у другорядних номінаціях ("Найкраща операторська робота", "Найкращі спецефекти" та "Найкраще художнє оформлення"), тоді як Бігелоу одержала омріяну статуетку ще й за "Найкращий фільм".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів