З вини Майкла Дугласа його син став наркоторговцем?

15 квітня 2010, 17:32

Схоже, актор Майкл Дуглас винен у нещастях свого сина Камерона, якому світить 10 років ув'язнення за торгівлю наркотиками.

Саме слава акторської династії призвела до того, що хлопець збився зі шляху, вважають його друзі, повідомляє "Pop Eater".

"Камерон ненавидів перебувати у тіні своїх відомих дідуся та батька, тож випав із того (їхнього) світу та став членом нью-йоркського дна - світу, який дав йому те, чого він так прагнув: бути кимось іншим, аніж сином відомої людини", - розповіли друзі ув'язненого.

Між тим родина 31-річного Камерона не опускає рук. Актор Кірк Дуглас, дідусь хлопця та його мачуха Кетрін Зета-Джонс написали щирого листа судді із проханням бути поблажливим до Камерона, повідомляє "The Showbiz Spy".


Родичі впевнені, що хлопцеві необхідна допомога, а не покарання.

Слава батька стала для Камерона Дугласа тягарем?

"Я був шокований, коли він вляпався у таку халепу... Я певен, що Камерон міг би стати гарним актором та людиною, яка дбає про інших. Я сподіваюся, що це таки станеться до того, як я помру. Я люблю Камерона", - каже 93-річний Кірк Дуглас.

"Мій пасинок турботлива, уважна, гідна людина, проте, хвороба, із якою він боровся роками, знов узяла гору", - запевняє Кетрін Зета-Джонс.

Наразі 30-річний Камерон Дуглас перебуває у нью-йоркському виправному центрі. Вирок йому буде винесено 27 квітня.

Нагадаємо, у липні 2009-го Камерона Дугласа було затримано в одному з готелів Манхеттену. При обшуку в нього знайшли наркотик метамфетамін.

Згодом, під час слухання у федеральному суді чоловік зізнався у розповсюдженні наркотичних речовин.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів