"Пающіє труси" представлятимуть Україну на "Новій хвилі"

19 квітня 2010, 09:02

Стали відомі ім'я артистів, які представлятимуть Україну на цьогорічному пісенному конкурсі "Нова хвиля".

Днями у Москві пройшов відбірковий півфінал "Нова хвиля - 2010". Професійне журі на чолі з композитором Ігорем Крутим з більш, ніж сотні конкурсантів обрало фіналістів, які змагатимуться за головний приз конкурсу, пише "ТСН".

Так, від України цього року до Юрмали поїдуть гурт "Пающіє труси", Тетяна Ширко та Іван Березовський.

"Ми потрапили на конкурс, незважаючи на жорстку конкуренцію. Міф про те, що "Пающіє труси" не співають - розвіяний назавжди", - заявив "Комсомольській правді в Україні" продюсер "Пающіх трусов" Володимир Бебешко.


Відомо, що "Нову хвилю" дівчата братимуть піснею Майкла Джексона "Bad", українською піснею "Розпрягайте, хлопці, коней" та власною піснею "Пластичний хірург".

"Наша мета - взяти першу премію і Гран-прі, а також обов'язково - премію від Алли Пугачової", - зауважив Бебешко.

"Пающіє труси" хочуть взяти усі призи на "Новій хвилі"

Росію в Юрмалі представлятимуть Єгор Сесар, "Music Hayk" та "Муракамі". З Білорусії на "Нову хвилю" відрядили гурт "Litesound", з Азербайджану - "Milk And Kisses". Вірменію представлятиме Сона Шахгельдян, Естонію - УКУ Сувісте та Бразилію - Gabriella.

Від Казахстану та Латвії фіналісти будуть визначені членами журі найближчим часом. Претендентами від Казахстану є Marsel, Жулдіз і Кайра Тунтекова, від Латвії - "Lady's Sweet" і "PeR". Також у найближчі дні журі остаточно визначиться і з фіналістами з Болгарії, Фінляндії, Італії та Китаю.

Цьогорічний конкурс "Нова хвиля" пройде з 27-го липня по 1 серпня.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів