У Стоцької вкрали 700 тисяч євро

21 квітня 2010, 17:20
Російську співачку Анастасію Стоцьку обікрали на 700 тисяч євро продюсери та компаньйони, пишуть " Дни.ру ".

З музикантами Георгієм Шеварднадзе і Зіновієм Попроцьким артистка познайомилася навесні 2008-го року, коли у неї вже закінчувався контракт з Філіпом Кіркоровим.

Разом з новими знайомими Стоцька почала записувати пісні, будувати плани підкорення музичного світу. Та щоб втілити усе замислене необхідні були гроші.

Настя, вражена розмовами про майбутні перемоги вклала у спільний бізнес свої власні гроші - 700 тисяч євро.

"У мене були деякі гроші, я збиралася нарешті купити собі квартиру. Крім того, частину грошей мені позичив близький друг. Коли я сказала, що готова їх вкласти, вони приїхали до мене вночі одразу ж після цих слів збуджені і радісні. А я просто взяла і віддала їм усе, що у мене було. На той момент я ні на хвилину не сумнівалася, що роблю неправильно", - згадує Стоцька.


Сумніви почали з'являтися після того, як гроші стали вкладатися в непотрібні, на думку Насті, речі.

"Я не розуміла, навіщо знімати крутий офіс, набирати величезний штат з нереальними зарплатами. Охорона, яка охороняє, чомусь їх, а я продовжую трястися, повертаючись додому. Потім у них з'явилися круті машини, телефони, ноутбуки, а в мене - перші сумніви і претензії, які я почала озвучувати їм", - зізналася співачка.

І ось прийшов момент, коли Стоцька зрозуміла, що гроші закінчуються, а плани, за винятком одного кліпу та презентації, так і залишилися планами.

Тож артистка вирішила взяти ситуацію у свої руки і зажадала від компаньйонів повернути їй гроші, які залишилися, щоб самій контролювати ситуацію.

Однак після цієї розмови Шеварднадзе та Попроцький поставили Настю перед фактом: або вона підписує з ними контракт і працює на їх умовах, або вони припиняють усілякі відносини і дівчина повинна виплатити їм компенсацію.

"Дослівно це звучало так: "підбивши фінансові підсумки проекту, можемо повідомити тобі, що за вирахуванням вартості музичного матеріалу, саунд-продюсування, моральної компенсації та упущеної вигоди за 7 місяців співпраці, за тобою є фінансова заборгованість". Перше, що я відчула, коли отримала цей лист, був шок", - зізналася Стоцька.

Насті не лишалося нічого, як звернутися за допомогою до адвоката.

"За допомогою мого адвоката Ірини я домоглася-таки хоча б передачі мені прав на пісні. Папірець про передачу прав є, а більше нічого немає. Коли домовилися про те, що вони віддають зведені пісні, Георгій Шеварднадзе сказав, що не буде їх зводити, тому що довго і дорого. Студія, сплачена мною до кінця 2010-го року, закрита. Я не можу взяти нічого, що було придбано за період нашого так званого співробітництва", - скаржиться Стоцька.

Втративши надію вирішити ситуацію мирним шляхом, Настя вирішила звернутися за допомогою до правоохоронних органів.

Фото "NewsMusic"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів